Airpark en Lasergamen bij Street Jump Apeldoorn

RESERVEER DIRECT
Gratis Airpark

Gratis bij toegang StreetJump: Het luchtkussenpark!

+ Gratis Lasergame, bij elk kinderfeest!

StreetJump Apeldoorn beschikt over een te gekke lasergame area. Volledig Black Light ingericht speel je met maximaal 15 personen tegen elkaar met laserguns.  Duik weg voor de tegenstander en scoor punten door vanuit de dekking anderen te raken. Of ren jij er recht op af? 

Vier je je kinderfeest op onze locatie dan spelen jullie 1 gratis spel van 10 minuten in onze lasergame area.

Het is natuurlijk ook mogelijk om losse muntjes te kopen voor 2 euro per speler.

Naast de trampolines hebben we ook een groot Airpark. Een supergroot luchtkussen met meerdere uitdagende attracties. 12 Verschillende glijbanen, klimmuren en obstakels is dit de grootste uitbreiding sinds de opening van StreetJump in 2019. Het Airpark is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van StreetJump Apeldoorn. 

Airpark

Met 12 verschillende uitdagende elementen, ideaal om je op uit te leven met je vrienden. Gewoon als gratis uitbreiding op alle attracties van het trampolinepark. 

 

Het Luchtkussenpark is gratis voor alle bezoekers van StreetJump Apeldoorn! 

Airpark

Lasergame Area

StreetJump Apeldoorn beschikt over een te gekke lasergame area. Volledig Black Light ingericht speel je met maximaal 10 personen tegen elkaar met onze laserguns.  Duik weg voor de tegenstander en scoor punten door vanuit de dekking anderen te raken. Of ren jij er recht op af?  

Boek je verjaardagsfeest bij StreetJump en speel gratis een spel in de Lasergame Area met al je vriendjes en vriendinnetjes.

Losse game bijboeken is 2 euro per persoon.

RESERVEER
Lasergame Area

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT