Een actief uitje voor jonge kinderen in Apeldoorn en omgeving

Nog geen 7 jaar? Geen probleem! Ook dan kun je voor een uitje met jonge kinderen bij ons terecht.

Kom dan naar de Mini-Jump, deze speciale tijden op zaterdag en zondag zijn speciaal voor de kleine jumpers. Tijdens de Mini-Jump kunnen kinderen vanaf 2 jaar kennis maken met trampolinespringen, want trampolinespringen is leuk voor iedereen. Gedurende de Mini-Jump houden we rekening met de verlichting en het geluidsniveau zodat de kinderen optimaal kunnen genieten van het Jumpen. Zo beleef je bij ons een perfect uitje met bijvoorbeeld een peuter of kleuter. Heb je vragen over deze activiteit voor jonge kinderen, zoals kleuters, neem dan gerust contact met ons op.

Leuk en gezond voor ouders

Wil je als ouder mee springen? Geen probleem! Tijdens de mini-jump ben je als ouder meer dan welkom om samen te jumpen. Ben je ouder dan 7 jaar, dan mag je tijdens de Mini-Jump alleen samen met je jongere broer of zus het trampoline park op. Bovendien is het voor jou als ouder ook nog eens gezond om lekker bij ons in Apeldoorn te komen trampolinespringen, want je bent lekker in beweging en ook nog eens samen met jouw kleine jumper.

Wil je als broer of zus mee springen? Dit kan! Hiervoor wordt voor kinderen ouder dan 7 jaar, het reguliere jump tarief gerekend. 

Tijden van de mini-jump:


Zaterdag: 10:00-12:00 uur
Zondag: 10:00-12:00 uur

Tarieven Mini-Jump

Kom jumpen met je kind voor € 9,95 per uur tijdens de Mini-Jump uren.

Verjaardagsfeest voor kinderen tot 7 jaar in Apeldoorn

Nog geen 7 jaar maar wel je verjaardagsfeestje willen vieren bij Street Jump Apeldoorn? Wij bieden ook Mini-Jump Party's aan. Kijk hiervoor bij de arrangementen en reserveer één van de Mini-Jump party's. Zo kunnen ook jongere jumpers een te gek feest vieren als ze jarig zijn.

Mini Jump Party L

Vier tijdens de Mini Jump uren je kinderfeestje. Voor kinderen tot 7 jaar.

Inclusief:

  • 2 uur Jumpen
  • Gereserveerde tafel
  • Jumpsokken
  • Onbeperkt limonade en water
  • Patat met
  • Cadeautje voor de jarige

De patat wordt na het jumpen geserveerd. 

 

Reserveer
Mini Jump Party L

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT