Samen springen en ontdekken

Nog geen 7 jaar?

Kom dan naar de Mini-Jump, deze speciale tijden op vrijdag, zaterdag en zondag zijn speciaal voor de kleine jumpers. Tijdens de Mini-Jump kunnen kinderen vanaf 2 jaar kennis maken met trampolinespringen, want trampolinespringen is leuk voor iedereen. Gedurende de Mini-Jump houden we rekening met de verlichting en het geluidsniveau zodat de kinderen optimaal kunnen genieten van het Jumpen.

MEE-JUMPEN?

Wil je als ouder mee springen? Geen probleem! Tijdens de mini-jump ben je als ouder meer dan welkom om samen te jumpen. Ben je ouder dan 7 jaar, dan mag je tijdens de Mini-Jump alleen samen met je jongere broer of zus het trampoline park op.

Wil je als broer of zus mee springen? Dit kan! Hiervoor wordt voor kinderen ouder dan 7 jaar, het reguliere jump tarief gerekend. 

MINI-JUMP TIJDEN:

Vrijdag: 12:00-14:00

Zaterdag: 10:00-12:00

Zondag: 10:00-12:00

 

MINI-JUMP PRIJZEN

Kom jumpen met je kind voor € 8,95 per uur tijdens de Mini-Jump uren.

 

MINI-JUMP PARTY

Nog geen 7 jaar maar wel je verjaardagsfeestje willen vieren bij Street Jump Apeldoorn? Contact ons per email op apeldoorn@streetjump.eu voor het reserveren van een speciale Mini-Jump Party. 

Arrangement - Mini Jump

Wil je komen springen met kinderen jonger dan 7 jaar?

 

Dat kan op vrijdag van 12.00 – 14.00uur en op zaterdag en zondag van 10.00 – 12.00uur.

 

Oudere kinderen hebben deze uren geen toegang tot het trampolinepark zodat de jongste lekker kunnen ontdekken en spelen. Ouders en begeleiders zijn natuurlijk wel van harte welkom om mee te doen.

 

Een uur lang Mini-Jump kost € 8,95 (incl. begeleider). 

 

 

Reserveer
Arrangement - Mini Jump

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT