Actief uitje bij Street Jump Apeldoorn

Jumpen doe je natuurlijk bij Street Jump Apeldoorn, want dit trampolinepark in Apeldoorn is de leukste bestemming voor een sportief los bezoek, een te gek kinderfeest, een uniek bedrijfsuitje of familie-uitje of natuurlijk een paar uurtjes eropuit met het gezin. Wat voor (sportief) groepsuitje je ook zoekt, bij ons zit je altijd goed. Met een grote variatie aan trampolines, een uniek luchtkussenpark en een te gekke lasergame (inbegrepen bij Jump Party's) is er zat te ontdekken tijdens dit te gekke actieve uitje. Parkeren doe je gratis, op ons eigen terrein.

Jumpen op ons trampolinepark in Apeldoorn

Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area's. Daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau.

Tijdens het jumpen is het verplicht om trampolinesokken te dragen. Onze jump sokken hebben grip en zijn speciaal gemaakt om veilig te kunnen jumpen. De sokken kunnen worden gewassen en de wasmachine en zijn de volgende keer weer te gebruiken. Vergeet ze dus niet bij een volgend bezoek weer mee te nemen.

Jump is een intensieve lichamelijke bezigheid. Het is dan ook niet toegestaan om te gaan jumpen met een medische conditie die kan leiden tot letsel bij jezelf of anderen. Ook tijdens de zwangerschap is dit niet toegestaan.

De minimale leeftijd voor het Vrij-Jumpen is 6 jaar. Onze professionele trampolines zijn geschikt voor personen tot 130kg. Nog geen 6 jaar? Kom dan naar de Mini-Jump!

Onze jumpsokken kosten € 2,50 per paar en zijn online te verkrijgen of op de vestiging.

RESERVEER DIRECT
Kom lekker jumpen!

 

 

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT